Saturday, November 26, 2011

Sebab aku rasa bersalah

Assalamualaikum ya habibi ya maulana (cabut gigi guna spanar) Dulu aku kecikkecik kakak aku selalu cakap macamtu sampaai aku takut nak pergi klinik gigi #biasalahbudakbudak

Aku sanggup bersengkang mata nak buat post ni sebab aku rasa serba salah. Kenapa? Sebab beta terlupa my bestfriend Birthday. Bapak diaaa. Patutlah dia Likelike status aku. Rupanya nak bagi hint suruh aku wish  HAHA Aku baru fikir nak off lappy ni lepas beberapa jam tengok ceramah ustaz azhar (lawak wey) sampai tengkuk aku rasa lenguhlenguh. Dalam post ni aku akan puji dia banyakbanyak sebab aku memang jarang gilalah nak mati kalau puji orang ni. Lagilagi budak ni :D Btw, aku tak boleh nak merapu banyakbanyak sebab aku nak suruh dia baca SEKARANG jugak. So i have another 10 to 15 mins to finish this (lama takk, Hahah)


Kan aku dah kata :P


***************************

Siapa lagi COMEL? Mestilah aku xD

Today Birthday girl iss (bunyi drum,sexophone) Teng tereng teng teng tengggggg !

NUR DIYANA NADHIRAH binti AMINUDDIN
(aku ambik warna pink sebab aku pun suka pink)

Rupa-rupanya dah 3 tahun kita kenal tapi tahun ni baru aku rapat dengan kau xD Tu pun sebab kau duduk sebelah aku dalam kelas. Nak dikatakan hampir tak, bukan hampir, MEMANG hari-hari aku akan nampak muka budak ni sebab masa banyak dihabiskan dekat dalam kelas. So hoho, secara tidak sengaja, banyaklah benda merepekgilagila yang aku dah buat dengan dia ni.

Kalau nak listkan memang banyaklah. Apa-apapun aku rasa kau yag paling banyak tahu rahsia aku #memanglahkan Kau sedar tak kadang-kadang bila mood aku tak okay aku selalu jadikan kau mangsa melampiaskan marah aku (ye aku tahu aku jahat) Kau sedar tak aku selalu nak carik pasal dengan kau? Kau sedar tak kadang-kadang kita macam Silent fight? kan kan kan ! keee, aku je yang rasa macam tuh =.= Haiihh, 

Dalam banyak-banyak kawan, kau paling banyak bersabar dengan aku. Kau jarang marah. Tapi bila kau marah aku rasa SERBA SALAH sangat. Hehehe, malulah nak mengaku (nilah ego namanya kalau korang nak tau) Kau paling banyak share barang dengan aku. Aku selalu pura-pura tak kasi kau pinjam barg aku padahal kdg-kdg aku pinjam barg kau tak minta izin pun. Ingat tak kad raya yang kita lumba siapa paling banyak (aku menang ) Majoriti aku guna kertas warna kau utk buat kad raya utk org. #mintakhalalye 

Kau selalu dengar masalah aku tapi bila aku penat aku malas nak dgr ckp kau (pfftt, jahat gila) Kau selalu teman aku bila nak jumpa orang. Tapi aku jarnagjarang teman kau kalau utk ke toilet/bilik guru. Ada suatu hari tu yang aku sedih gila time MP3 aku kena rampas, kau sanggup tak kunci locker sbb kau igtkan aku malas nak naik dorm and suruh aku pinjam baju kau je (Aww, touch.) Terharu weh, tapi aku tak cakap #ego Ada suatu haritu aku cakap "Asyek aku je dtg dorm korg tapi krg bukan nak dtg atas tgk aku kan" Aku saja je berdrama tapi tengok2 malam tu kau naik dom aku untuk melawat aku. Terharu lagi. 

Aku rasa dah lebih 15 mins aku buat ni. Aku suruh kau tunggu. Haha, aku tahu aku jahat. Aku sedar aku selalu sakitkan hati kau. Tapi kau selalu buat tak kesah. Kau memang baik. i admit. Kau comel lah jugak (yelah, dapat aku punya kecomelan kan) Ingt tak janji kita nak turunkan bert bdn. Pfftt, tapi tak buat sagt pon. Tapi it makes a wonderful memory (; kau selalu berkorban utk aku tapi aku pernah jugak terfikir, ape je yang membuatkan kau bertahan kawan dgn aku sampai akhir tahun? aku selalu buat kau marah tapi kau act mcm biasa. 

Time kakak aku fly pergi Mesir, aku sedih sbbb time tuh kita tgh gaduh (sort of) and aku tak tau nak ckp dkt siapa. Aww, perangai budakbudak. Kau memang penolong kelas Terbaikkkkk! Kau caring gila dgn aanak buah sampai kena pijak kepala. Ye, aku tahu kau sakit hati. 

Dengan ini aku nak minta maaf, minta halal atas segala perbuatan aku selama aku kenal kau. Kita jadi bestfriend forever ehh, walaupun aku tahu benda ni takkan kekal sampai kawin sbb lps spm selalunya akan lost cntct. #AkuharapkitaTAK. 

Thanks for being my friend. Aku rasa aku byk ulang benda sama. Lantaklah yang penting aku nak kau tahu, Aku Sayang kau lah brooo :D (aku baikkan) nilah penghormatan buat kau sbb aku lupa Birthday kau. SORRY. Tak pernah lagi aku buat post SPECIFIC untuk seorg. unless one direction lah, hehe. So, enjoy reading this. 

Aku lupa nak wish, Semoga panjang umur, Dimurahkan rezeki, Dapat 8A and samasama FLY pergi Ireland. Kau jangan pindah okayy, siapa nak jaga aku kat sekolah nanti #sayu HAHA, 

p/s: Aku puji kaulah. Kau patut berterima kasih (;

Her response was :

YAYYYYYY (; dah habis dosa. btw, SALAM MAALHIIJRAH (berapa kali daaa)


2 comments:

ShahizanAzmi said...

HAHAHAHAHA Diyana baik sangat dengan anak buah. yes I can't deny it (: Sebab tu aku marah siapa yang tengking dia ;D

NurFarinaAzwa (Y) said...

Haha. Righht, old story (;