Saturday, November 17, 2012

A Night to Remember?

Assalamualaikum,

Setiap kali datang mengunjung tengok pageviews macam banyak tapi isi post nya sama dan dah dua bulan tak berganti buat aku rasa malu. Aku dah cakap, aku ni pemalu orangnya. Ya ya buat pengetahuan inche inche dan aku rasa gila banganglah kalau tak tahu yang sekarang dah cuti sekolah kan. Yippie sepanjang aku hidup ni cuti paling lama ; 6 minggu. Lama kan kan kan kan? Bos mana nak kasi kau cuti 6 minggu. Haa, ada? Tahu dah, saja buat persoalan. Lalala.

Tahun depan nak SPM. *goosebumps* Itu salah satu sebab kenapa trip batch yang pada asalnya untuk rapatkan hubungan F4 baru dan lama. Tiba tiba ada pulak orang kuat kata nak buat makan malam. Nyumnyum pun boleh. Kita orang bawahan hanya ikut tanpa bantah. Disebabkan tahun hadapan ehem ehem so katanya tahun depan focus je tak payah nak dok menyebok fikir pasal makan malam ni lagi. Oh ya ya mungkin Annual Dinner atau Prom Night lebih tepat. Tapi aku rasa tahun depan mesti ada buat lagi punya. Haha just wait and see.

Katanya kat Bukit Merah. Alih Alih dekat Virgo Resort,Teluk Batik. Lagi dekat mungkin lagi murah. Ehmm murah? Aku rasa berbaloi lah dengan tempat tidur yang selesa, woi!, ada ruang tamu tempat lepak dan peti sejuk air panas juga telefon percuma untuk kacau bilik lain. Ehm,  makan tengahari yang sedap dan banyak.


ini bilik tidur 

Baju untuk malam tersebut

Dan bila kau dapat tukar dari bilik kecil dan bersepah kepada bilik besar yang lebih selesa baru kau rasa trip ni berbaloi. Lagi lagi bila dapat kepuasan bila ada orang butthurt. Haha percutian kali ni aku rasa lagi seronok daripada semua camping yang aku pergi. Aku tahu banyak perbalahan tentang sesetengah aturcara. Mula mula fikir memang lah takdak apa tapi bila aku fikir empat sepuluh kali dia umm macam umm ada banyak buruk daripada baiknya. 

Izzat Danial, partner masuk pintu bagi hadiah cucuk bunga.

Dia cucuk..

dan... Tadaaaa :P

Lepas masuk pintu maka mulalah aktiviti KETANGKETING pinggan sudu garfu berlaga. Makan secara sopan dan tatatertib atau kau akan dikutuk 7 keturunan. Pffftt siapa yang ikut ni habak mai sikit, mungkin ada tapi kebanyakkannya aku tengok sama je dengan setail aku makan. kahkahkah yang penting perut kenyang. Apa apapun yang aku tahu meja aku mesti dihidangkan paling lambat. Paling lambat dan paling terakhir. Paling terakhir tu pun lepas kitaorang angkat angkat tangan. Memang saja taknak hidang ke apa? haha

With Joker of the Palace ---> Amir Haziq


Mine :P

Cikgu Som :) 

Abang waiter setia melayan meja tak dilayan 

Deskmates <3

Ini lah dia dormmates cun cun terhebat :P


4 Al Battani Forever and Always :*

Dan malam berakhir dengan cemerlang gemilang dan terbilang. Jadi aku rasa objektif trip ni untuk merapatkan F4 lama dan baru cam erm umm umm erm erm tercapai lah kot? Hihi may our friendship last forever. Dan siapa tak sayang kawan kan? Lagi lagi kelas-mate. Tambahan cerita berita kecoh kes rombak rombak ni alahai hancur luluh hati gua. Mana nak dapat lagi budak kelas macam ni. Kawan kawan macam ni. Tak apa, kita masih di bawah payung yang sama. 




p/s:  Moga moga takdak gossip gambar ketiga. Haha k tak tak jk. 












4 comments:

Tuan Besar said...

Makan kena sopan kalau tak 7 keturunan tak habis ceghita HAHAHAHAHAHA

NurFarinaAzwa (Y) said...

KANN? tapi dia tak kutuk kau pung. Haha

mirae said...

wehweh. pic battani tu~ aku x de T.T

NurFarinaAzwa (Y) said...

pic battani time tu kau pergi manalahh?